Anordna en babyshower för bästa väninnan

Att vänta och skaffa barn är en stor grej i livet som många av oss har eller kommer att uppleva. När ett liv blir till är det många känslor på en och samma gång och som blivande mamma känns det vanligtvis högtidligt och viktigt att fira sin graviditet. Om du som bästa vän till någon som är gravid vill uppskatta din väninna och hennes blivande barn extra mycket – anordna en babyshower!

Amerikanskt ursprung som tagit sig till Sverige

Babyshower är ett koncept som har sitt ursprung i USA och har kommit till Sverige under det senaste decenniet. Konceptet innebär att fira den gravida, blivande mamman, vanligtvis via en överraskningsfest. Dessa tillställningar brukar äga rum på fina ställen och involverar inte helt sällan en picknick eller brunch. Det är ett underbart tillfälle att samla tjejgänget och äta och dricka gott. Och såklart även diskutera bebisnamn!

Att ordna festen

Likt andra tillställningar är det viktigt att börja planera i tid för att ställa till med en lyckad babyshower. Det bästa är att göra en lista med de saker som behöver inhandlas. Mycket kan handlas online och det kan du spara både tid och pengar på. Se till att ta vara på er fina stund tillsammans och fira livets start med din allra bästa vän.